about_image1

Welkom bij restaurant Taste of India Akbar.

Wij zijn al 15 jaar gevestigd in het centrum van het historische Amersfoort Wij zijn een specialiteiten restaurant die u graag kennis wil laten maken met de Indiase keuken. Onze keuken is zeer gevarieerd, We hebben zowel vlees als vis, verschillende soorten curries en vegetarische gerechten.Vele mensen denken dat Indiaas eten pittig is.

Exploreren

Onze specialiteiten

spel-icon1

Authentieke Indiase smaak

Wij serveren ook vele milde gerechten, vind u dat nog te pittig dan kunnen wij dit altijd voor u aanpassen. De tandoori gerechten worden nog ambachtelijk bereid in de tandoor (kleioven met houtskool)

spel-icon2

Gespecialiseerd in Indiase Tandoori & Curry

Een goede tip als u meerdere gerechten op een avond wilt proeven. Wij serveren speciale thali menu’s dat is een ronde schaal met verschillende gerechten geserveerd in ronde bakjes.

spel-icon3

Indiaas buffet

Wilt u graag een bedrijfsuitje of een verjaardag vieren in ons restaurant, dan verzorgen wij voor u een Indiaas buffet of een groepsmenu voor grote groepen mensen

spel-icon4

Veel mogelijkheden

Ons restaurant heeft 80 zitplaatsen met een aparte achtergedeelte. Wij hopen u graag van harte te mogen verwelkomen in ons restaurant.